Få vores nyheder på mail

​Perleplade som arbejdsskade?

Pressemeddelelse   •   Jun 04, 2015 10:09 CEST

ESVAGTs skibe har været inspirationskilden til værker i mange materialer.

Vi har set hæklede udgaver af ESVAGT-skibe, og der har været kager udformet som ESVAGT-skibe. Seneste skud på stammen er et ESVAGT-skib i perleplade:

- Sad og legede med perler med min datter – endte med at bygge dette! Kan man kategorisere det som en arbejdsskade, spørger Chief Officer Martin Holck-Clausen fra ’Esvagt Server’.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.