Få vores nyheder på mail

Positiv feedback fra kunder

Pressemeddelelse   •   Feb 08, 2015 15:36 CET

ESVAGTs kundetilfredshedsanalyse giver rederiet ros. Forbedringspotentialer i fokus i 2015.

Den årlige kundetilfredshedsanalyse er også i 2014-udgaven opløftende læsning.

I analysen, som er gennemført af et uafhængigt institut, tildeler rederiets kunder ESVAGT en samlet score på 5.42 på en skala, hvor 6 er det højeste.

Ole Ditlev Nielsen, Chief Commercial and Safety Officer i ESVAGT, glæder sig både over, at så mange kunder har taget sig tid til at besvare skemaet, samt at tilfredsheden er stor:

- Vi har fået rigtig mange gode tilbagemeldinger med ros og konstruktive forslag til forbedringer, hvilket vi sætter stor pris på, siger han:

- Desuden er vi meget glade for, at vores højeste score blandt kunderne også matcher de fire værdier, vi selv sætter højest: Træning og kompetence på redning, generel kompetence i rederiet, fleksibilitet og responstid, siger Ole Ditlev Nielsen.

Spørgsmålene i 2014-undersøgelsen afviger marginalt fra de tidligere års, så en direkte sammenligning er ikke mulig. Men resultatet viser tydeligt, at ESVAGT har haft en positiv udvikling.

- Resultatet fra 2014 tangerer vores hidtil bedste score på kundetilfredshed fra 2011, hvor vi også blev vurderet til 5.42 samlet set. Vi er meget tilfredse med, at vi kan fastholde det niveau, selv om vi har udbygget flåden og aktiviteterne betragteligt i de tre år, der er gået siden den måling, siger Ole Ditlev Nielsen.

Han understreger, at målingerne skal bruges aktivt:

- Vi gennemfører kundetilfredshedsanalysen for at blive bedre. Vi tager de mange gode input, vi har fået fra kunderne, til os på en kritisk og konstruktiv måde. Derfor vil hver afdeling på baggrund af kundetilfredshedsanalysen få nogle indsatsområder, der skal fokuseres på i 2015, siger Ole Ditlev Nielsen.

 

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.