Få vores nyheder på mail

Redningsbåde på slæb

Pressemeddelelse   •   Sep 26, 2016 11:06 CEST

Crew fra 'Esvagt Dee' i gang med slæb af 65-personers livbåd

'Esvagt Dee' har slæbt to 65-personers redningsbåde fra Kristiansund til Draugen, hvor bådene skulle erstatte to andre redningsbåde, som skulle til planlagt service.

For at få bådene på slæb måtte en ESVAGT-kollega overføres til de 24 tons tunge redningsbåde og forestå anhugning, mens båden blev holdt på position af 'Esvagt Dee' og en arbejdsbåd.

De udskiftede både blev slæbt retur til Kristiansund.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.