Få vores nyheder på mail

”Rigtig godt til hurtig og relevant dialog”

Pressemeddelelse   •   Jun 03, 2015 09:44 CEST

ESVAGT har udnævnt fem kolleger fra skibene til ’Yammer-champions’ for at udbrede ejerskabet til søfolkene.

- Det er vigtigt med ambassadører, som kan vise vejen for kollegerne og bidrage til at skabe den trafik og det liv, som ’Yammer’ skal have for at fungere, siger Lise Bjerning Terp, Management Assistant i ESVAGT:

- ’Yammer’ skal forankres blandt søfolkene for at fungere. Det var derfor vigtigt, at vi allerede i testfasen havde fem kolleger med fra skibene, som kunne se potentialet og gerne ville være med til at udbrede det, siger hun. Samarbejdsudvalget var med til at udpege disse ’Yammer-champions’.

En af de fem er Jesper Holm, Master på ’Esvagt Dee’. Han er begejstret over det nye værktøj og bruger det flittigt:

- Med ’Yammer’ har vi fået en langt bedre adgang til information og dialog i hverdagen, siger han:

- Det er meget mere dynamisk og interaktivt end nyhedsbrevene, vi havde tidligere: Det er ’live’ og meget hurtigt, man kan kommentere på det, og der er mulighed for dialog. Det har et stort potentiale, siger Jesper Holm.

Han er ivrigt fortaler for ’Yammer’ og håber, at flere kolleger får øjnene op for, hvad det kan:

- Mulighederne for at få en god debat med kollegerne er et af de store plusser. Søfolk vil meget gerne informeres og drøfte ting, der vedrører arbejdet, og ’Yammer’ er et fantastisk sted til at gøre det, siger han.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.