Få vores nyheder på mail

Ros til 'Esvagt Server' ved rigmove

Pressemeddelelse   •   Okt 04, 2017 10:17 CEST

'Esvagt Server' i gang med rig move af 'Crossway Eagle'.

Kollegerne på ’Esvagt Server’ kan roligt ranke ryggen efter at have udført et rig move af ’Crossway Eagle’, en jackup beboelsesrig til Maersk Oil, opereret af OSM.

’Tak for et fantastisk samarbejde – det har været en fornøjelse at se så mange arbejdsopgaver gå op i en højere enhed’.

De rosende ord kommer fra Bjørn Jensen, assistant crane operatør på ’Crossway Eagle’, som har delt nedenstående billeder og video fra operationen.

’Esvagt Server’ arbejder på en femårs kontrakt for Maersk Oil med ankerhåndteringsopgaver.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.