Få vores nyheder på mail

Safari til afsked

Pressemeddelelse   •   Feb 18, 2015 10:49 CET

Kollegerne på ’Esvagt Connector’ sendte kokken på safari som afskedstur.

Når man skifter Afrikas sol ud med det kolde nord, så kan man nok bruge lidt at varme sig på. Det fik kok Kim Pejtersen, som efter ni år ombord på ’Esvagt Connector’ nu skifter til nye udfordringer på ’Esvagt Stavanger’.

Skibsklubben på ’Esvagt Connector’ har tradition for at give kolleger, som har været ombord i mere end fem år, en indrammet fotocollage med gode minder fra tiden ombord ved afsked. Denne gang havde kollegerne dog valgt at gøre det anderledes. Skibet arbejder ud fra Vestafrika med Dakar som basehavn, og derfor faldt afskedsgaven i form af en overraskelses-safari til Kim.

Med stor hjælp fra en forstående receptionist og flådeansvarlig i ESVAGT lykkedes det at få booket både hotel, safaritur, transport og udskudt hjemrejse, så den normale afmønstring blev afløst af to dages eventyr – komplet med Hawaiiskjorter og originale Dr. Livingstone tropehjelme!

Kim Pejtersen og kollegerne Ole Juul Nielsen og Henrik G. Pedersen indlogerede sig på et resort ved stranden, hvorfra turen gik til Bandia Park; et naturreservat på 3.500 ha, hvor de tre søfolk blandt andet oplevede giraffer, zebraer, næsehorn, aber, hyæner, emuer og krokodiller, og hvor flora og planteliv ikke var mindre imponerede.

Planen om en uforglemmelig afsked lykkedes til fulde!

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.