Få vores nyheder på mail

Samarbejde markeret med skibsmodel

Pressemeddelelse   •   Jan 28, 2015 15:44 CET

Model af ’Esvagt Celina’ er overrakt til Mærsk Olie og Gas.

Mærsk Olie og Gas var den første kunde i virksomheden, da ESVAGT blev etableret i 1981, og Mærsk Olie og Gas har kontinuerligt samarbejdet med ESVAGT om standby og supply lige siden – uden afbrydelser.

- Mærsk Olie og Gas er ikke alene rederiets første kunde; det er også en særdeles trofast kunde, siger Ib Hansen, Commercial Manager i ESVAGT:

- Mærsk Olie og Gas har konstant haft ESVAGT-skibe i charter, så det er et samarbejde, der har fungeret gennem mere end 30 år, siger han.

Skibstyperne og opgaverne har været mange forskellige. De senere år har Mærsk Olie og Gas ved flere lejligheder chartret ESVAGTs C-skibe, og aktuelt er C-skibene ’Esvagt Capella’ og ’Esvagt Claudine’ p.t. på charter til Mærsk Olie og Gas i dansk sektor.

ESVAGT har derfor kvitteret for samarbejdet med en model af et C-skib; 'Esvagt Celina'. Ib Hansen (th) fra ESVAGT overrakte skibet til Mærsk Olie og Gas’ Tom Elmstrøm-Christensen.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.