Få vores nyheder på mail

Sertica sikrer oppetid og kvalitet

Pressemeddelelse   •   Okt 09, 2017 09:27 CEST

Sertica benyttes blandt andet i maskinen til både indkøb af dele og vedligehold.

Samtlige ESVAGT-skibe har nu implementeret Sertica-systemet på både indkøb og vedligehold. Det styrker kvaliteten, reducerer risiko for driftstop og kan spare omkostninger som følge af fejl.

Med implementeringen af Sertica i hele flåden har ESVAGT nu mulighed for at strømline både indkøb og vedligehold. Det vil have gavnlig effekt på kvalitet, oppetid og omkostningsniveau.

”Sertica giver os helt nye muligheder for at optimere på flere parametre af driften”, siger Kristian Ole Jakobsen, Chief Operating Officer i ESVAGT:

”Vi får et mere ensartet produkt, hvor vi udnytter erfaringer og kompetencer bedre på tværs af flåden. Samtidig vil vi styrke vores vedligehold, hvor vi formentlig vil kunne flytte flere opgaver fra ’reparation’ til ’service’. Vi forventer, at det vil betyde øget driftssikkerhed og en reducering af omkostningerne til vedligehold”, siger han.

Siden februar 2016 har Sertica været implementeret på indkøb i flåden, og erfaringerne er entydigt gode, siger Carsten Larsen, Supply Chain Manager:

”Vi har fået bedre sporbarhed i leverancer, hvilket har løftet kvaliteten. Vi har også med Sertica fået mulighed for at fotodokumentere, hvilket reducerer antallet af fejlbestillinger. Samtidig har det elimineret en hel del tid, som før blev brugt på administration, og som vi i dag kan bruge på at indgå bedre kommercielle aftaler”, siger han. 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.