Få vores nyheder på mail

Sikkerhed og kvalitet styrkes af bådkompetencer

Pressemeddelelse   •   Apr 25, 2017 08:51 CEST

ESVAGT kortlægger medarbejdernes bådkompetencer for at vedligeholde og udvikle rederiets konkurrencefordel på offshore markedet.

ESVAGT kortlægger medarbejdernes bådkompetencer for at sikre optimal crewing til opgaverne og at skibsføreren har de bedste forudsætninger ombord.

At levere ’Safety & Support at Sea’ er ESVAGTS mission, og hjertet i den mission er evnerne til at sejle båd i de udfordringer, vi møder.

Det er en konkurrencefordel, der skal vedligeholdes og udvikles, og det sker blandt andet gennem en konstant udbygning af kompetencerne på bådsejlads. Gennem de seneste to år har ESVAGT kortlagt bådkompetencerne ved de enkelte besætningsmedlemmer, så man er sikker på at kunne levere lige netop det, der forventes, og så man hele tiden uddanner og træner besætningen i specifikke kompetenceniveauer.

”Det er helt centralt for ESVAGT at være de bedste, når det gælder bådsejlads”, siger Steffen Rudbech Nielsen, Head of Ship Management, Operations:

”Uanset om vi er på arbejde som support og stand by, hvor vi skal kunne redde folk op af vandet, eller om vores arbejdsdag er at overføre mølleteknikere sikkert i en offshore vindpark, så er kompetencerne i båden helt afgørende for succes. Det er vigtigt, at Crewing har overblik over hver enkelt sømands kompetencer, så alle ESVAGT skibe altid har den besætning ombord, der kræves for at løse den aktuelle opgave”, siger han. 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.