Få vores nyheder på mail

Skibsfører udgiver børnebog

Pressemeddelelse   •   Feb 22, 2015 10:58 CET

Skibsfører Arly Halkjær Pedersen kan andet end at passe sit arbejde på ’Esvagt Christina’. Han er netop debuteret som børnebogsforfatter med bogen ’Mikkel Rævehale og hans venner’.

Bogen har været særdeles langt undervejs:

- For 30 år siden kom min søn Mikkel hjem fra skole og fortalte, at han havde lovet de andre børn i 2. klasse, at jeg ville skrive en historie til dem. Så måtte jeg jo i gang, og efterhånden havde vi 12 kapitler og nok til en bog, siger Arly Halkjær Pedersen.

Bogen eksisterede i det ene eksemplar, der blev læst op for 2. klasse. Arly Halkjær Pedersen havde dialog med flere forlag om udgivelse og faktisk også en aftale på plads med et forlag, som så gik konkurs inden udgivelse. Nu har Forlaget Hedelund udgivet bogen:

- Jeg havde skam ideer til flere bøger, da jeg skrev den, men – nu er jeg 69 år og tror ikke, der skal skrives en hel masse flere. Men det er da sjovt at få udgivet den, siger Arly Halkjær Pedersen.

Bogen kan købes på www.forlaget-hedelund.dk.

Fakta

Skibsfører Arly Halkjær Pedersen debuterer som børnebogsforfatter med bogen ’Mikkel Rævehale og hans venner’. Bogen tager sit afsæt i de mange røverhistorier, de gamle sømænd har fortalt hinanden på bænken ved havnen på Fanø.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.