Få vores nyheder på mail

Skibskasse gør gavn

Pressemeddelelse   •   Jun 29, 2021 12:45 CEST

Besætningen på ’Esvagt Delta’ har besluttet at donere pengene fra skibets fælles skibskasse til De danske Julemærkehjemmene. Beløbet er på 8.474,61 kroner

Donation fra skibskassen på ’Esvagt Delta’ støtter godgørende formål.

Skibsklubben på ’Esvagt Delta’ har valgt at donere beholdningen i skibskassen til et godt formål. En skibskasse er skibets egen opsparing, som benyttes til fælles gavn for besætningen. Da skibet er på vej ud af flåden, har besætningen på ’Esvagt Delta’ valgt at støtte Julemærkehjemmene med 8.474,61 kroner:

”Besætningen var enige om at gøre noget godt for børn, og Julemærkehjemmene gør et stort arbejde, vi gerne ville bakke op om”, siger Leo Frederiksen, besætningsmedlem på ’Esvagt Delta’.

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både offshore vindindustrien samt olie & gas-industrien. 

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 1100 medarbejdere offshore og onshore.