Få vores nyheder på mail

Snigpremiere på nyt domicil

Pressemeddelelse   •   Aug 12, 2014 14:10 CEST

ESVAGT benyttede Tall Ships Race i Esbjerg i begyndelsen af august til at invitere på et lille kig bag facaden på det nye domicil, som næsten var klar til indflytning.

Medarbejdere, stifterne af ESVAGT, danske kunder og håndværkerne på byggeriet blev alle inviteret til at tage deres familie med og besøge både ESVAGT og Tall Ships Race. I alt kom over 700 gæster forbi på dagen – og det gav kø ved isvognen!

Selv om ESVAGTs ny domicil ikke var helt færdigindrettet på dagen, så kunne gæsterne både få et fint indtryk af de nye rammer og et blik fra oven ud over de flotte sejlskibe og de fyldte kajområder fra ESVAGTs tagterrasse. 

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.