Få vores nyheder på mail

Stor interesse for 'Esvagt Faraday'

Pressemeddelelse   •   Jun 04, 2015 09:55 CEST

Velbesøgt åbent skib

2. påskedag var ESVAGT vært ved et åbent skib-arrangement, hvor alle medarbejdere med familie kunne bese det nye SOV-skib ’Esvagt Faraday’, som lå til kaj lige udenfor hovedkontoret i Esbjerg.

Interessen var stor - fra tidlig formiddag linede kollegerne op til en guidet rundvisning på skibet, som sammen med søsterskibet ’Esvagt Froude’ markerer ESVAGTs fulde engagement i forretningsområdet havmølleparker.

I løbet af dagen blev cirka 800 gæster vist rundt på det seks etager store skib, hvorefter de kunne nyde en påskefrokost i form af grillpølser og Cocio på kajen. 

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), der har plads til op til 40 teknikere og har reservedelslagre og værksteder ombord. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har mere end 900 medarbejdere on- og offshore.