Få vores nyheder på mail

Tæt samarbejde med kunden giver stor effektivitet på SOV'en

Pressemeddelelse   •   Sep 20, 2018 10:00 CEST

Kundens teknikere og skibets besætning er sammen om at tænke ud af boksen. Det samarbejde er helt afgørende for den store effektivitet

En fælles besætning: Godt samarbejde mellem kunde og ESVAGT maksimerer oppetid og øger driftseffektivitet på havmølleparker.

Siden lanceringen i 2015 har ESVAGT’s specialbyggede SOV-skibe etableret sig som branchens mest effektive til at servicere havmølleparker.

Meget af det kan tilskrives innovative løsninger på både koncept og design, eksempelvis SOV-konceptet med walk-to-work-gangvej og ESVAGT Safe Transfer Boat (STB) til hurtig, sikker og effektiv transfer af teknikere og gods.

”En lige så væsentlig faktor i SOV’ernes succes ligger i det forrygende samarbejde, der er mellem skibets besætning og kundens teknikere ombord”, siger Rune Østergaard, Head of Commercial Wind i ESVAGT:

”Det syner ikke så spektakulært som et gyrokompenseret gangvejssystem eller en specialudviklet STB, men et stærkt samarbejde mellem kundens folk ombord og skibets besætning har været helt afgørende for SOV’ernes store succes”, siger Rune Østergaard.

Vi gør det smartere

Samarbejdet er forudsætningen for en veltilrettelagt arbejdsdag, der sikrer maksimal effektivitet og udnytter alle aspekter af SOV-konceptet.

”I hverdagen på SOV-skibene fungerer ESVAGT’s besætning og kundens teknikere som et hold; som én fælles besætning. Det er af meget stor værdi. Den fælles forståelse og store gensidig fleksibilitet, det fører med sig, er hele forudsætningen for at udnytte det potentiale, SOV’erne har”, siger Rune Østergaard.

Du kan møde ESVAGT og høre mere om rederiet på WindEnergy Hamburg den 25.-28. september. Du finder ESVAGT i Hal B4 stand 401.

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs og servicerer både olie & gas samt offshore vindindustrien. 

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Vi servicerer havvindmølleparker med en flåde af dedikerede Service Operations Vessels (SOV), et koncept som ESVAGT var de første til at introducere i 2010. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.