Få vores nyheder på mail

YouTuber sætter fut i det maritime Danmark!

Pressemeddelelse   •   Jul 05, 2017 14:22 CEST

Tag med YouTuberen Sebastian Alstrup om bord på 'Esvagt Faraday'

Godt 15.000 følger ham på YouTube – nu skal 21-årige Sebastian Alstrup sætte fokus på en karriere i Det Blå Danmark. Derfor besøgte han ’Esvagt Faraday’.

De maritime industrier i Danmark mangler arbejdskraft – nu har Danske Rederier sat en ung Youtuber på sagen!

Sebastian Alstrup har 15.000 følgere på sin YepSeb-kanal på YouTube, hvor de følger ham kaste mælk i hovedet af vennerne eller dyppe roser i flydende kvælstof.

Nu skal han dyppe fødderne i Det Blå Danmark og udforske uddannelser og arbejdspladser i en branche, som mangler kvalificeret arbejdskraft og unge talenter. Sebastian Alstrups typiske seer er mellem 15 og 21 år, og det er lige netop den gruppe, man gerne vil gøre opmærksom på en maritim karrierevej:

”Jeg skal kombinere et fagligt indhold med spas i en blanding, der både er sjov og underholdende og oplysende”, siger Sebastian Alstrup:

”Jeg er fuldstændig uvidende på det maritime område, men jeg bliver klogere på det af at besøge virksomhederne – blandt andet ESVAGT. Jeg tager seerne i hånden og lærer sammen med dem, så de også får en tilgang til en sjov og fed branche”, siger han.

Kampagnen må meget gerne få succes – aktuelt mangler ESVAGT 30-40 nye kolleger!

Du kan følge Sebastian på ’Esvagt Faraday’ på YouTube kanalen WorldCareersTV.

Videoerne offentliggøres den 11. og 25. august. Se trailer her: 

Om ESVAGT

ESVAGT har siden 1981 specialiseret sig i sikkerhed og support til søs.

Vi fokuserer på kvalitet og sikkerhed og udbyder en bred vifte af ydelser til offshore olie & gas industrien, bl.a. stand-by, ERRV nød- og redningsberedskab, overvågning og genopretning efter olieudslip, brandberedskab, bugsering, ankerhåndtering og multi-field service.

Siden 2010 har ESVAGT desuden serviceret offshore vindparker med specialdesignede Service Operation Vessels (SOV), hvor kundens teknikere er indkvarteret. Udover kabiner og fritidsfaciliteter er SOVerne udstyret med bl.a. kontor- og mødefaciliteter, reservedelslagre og værksteder.. Teknikere, reservedele og værktøj overføres til møllerne via Walk-to-Work gangvejssystemer eller Safe Transfer Boats.

ESVAGT har base i Esbjerg. Flåden består af mere end 40 moderne offshore skibe, og rederiet har cirka 900 medarbejdere on- og offshore.